"Vastgoedstyling"

Uw woning in korte tijd, met een klein budget verkoopklaar maken door middel van de unieke “hands-on” methode van House of Kiki met als doel een snellere verkoop tegen een hogere prijs.

Gaat u uw woning verkopen of staat deze inmiddels te koop?

Als gecertificeerd vastgoedstylist kijkt Style’s mee objectief naar uw woning en zorgt voor een optimale presentatie van uw woning voor een zo breed mogelijk publiek. Dit wil zeggen dat Style’s mee niet alleen een adviserende rol heeft, maar ook de handen uit de mouwen steekt voor een snel resultaat.

Tijdens een gratis intakegesprek zal gekeken worden naar de pluspunten, de grootte van de woning en wat er nodig is om de woning zo goed mogelijk te presenteren. Style’s mee zal naar aanleiding hiervan een offerte maken. Afhankelijk van de grootte, kan de woning in 1 á 2 dagen verkoopklaar gemaakt worden, het tarief bedraagt €50,– per uur excl. BTW.

Na goedkeuring van de offerte is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Style’s mee zal uw woning zoveel mogelijk neutraliseren, de pluspunten van de woning benadrukken en de functionaliteit van de verschillende ruimtes laten zien. Hierbij wordt vooral gebruikt gemaakt van uw eigen meubels en accessoires en zal er indien nodig geschoven gaan worden of zullen er items toegevoegd of weggelaten worden. Ook kan Style’s mee accessoires en meubels verzorgen. Zie ook het tabje ‘ meubelverhuur’.