"Over mij"

Mijn naam is Esmée Bezemer en ik ben de trotse eigenaresse van Style’s mee.

Omdat het fijn is om een beeld te hebben van de persoon achter ‘ Style’s mee’, stel ik mij graag persoonlijk aan u voor.

 

De muren van mijn eerste appartementje hebben denk ik wel zes verschillende kleuren gehad.

 

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in woonwinkels of ben ik online of in woonbladen aan het zoeken naar nieuwe unieke items en verschillende stijlen.

Die buitenlandse sferen spreken mij erg aan, ook in het interieur en dit is ook terug te zien in mijn stijl.

Ook toen ik daarna voor een paar jaar op verschillende bestemmingen in het Middellandse Zeegebied ging werken en ik twee koffers mee mocht nemen voor ieder half jaar, mochten de spullen om mijn nieuwe tijdelijke studio sfeer te geven en een nieuw thuis te maken, hierin niet ontbreken.

Nadat ik in de afgelopen vier jaar zelf meerdere woningen heb gekocht, opgeknapt, gestyled en weer heb verkocht heb ik zelf mogen ervaren dat styling loont!

 

Ik heb daarom besloten om van mijn passie mijn werk te maken en met net zo veel enthousiasme voor u aan de slag te gaan.

Ik heb met succes de opleiding ‘Vastgoedstyling’ van House of KIKI afgerond. House of KIKI is o.a. bekend van het tv-programma ‘ Uitstel van Executie’.

Style’s mee is aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Vastgoedstylisten (CNVV). Daarnaast heb ik de masterclass interieurfotografie gevolgd bij Theo Koeten.

Gaat u binnenkort een woning kopen, verkopen of staat uw woning al een tijdje te koop?

Of wilt u liever uw huidige woning of bedrijfspand een make-over geven, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan helpt Style’s mee u graag om uw woning of bedrijfspand verkoopklaar te maken of een make-over te geven.

Ik kijk er naar uit om binnenkort kennis met u te maken en voor u aan de slag te gaan. U kunt altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek waarin ik alle mogelijkheden kan toelichten.