"Meubelverhuur"

Uit onderzoek is gebleken dat lege woningen veel minder snel verkocht worden dan gemeubileerde woningen. Potentiële kopers kunnen zich in een lege ruimte minder goed inleven en de mogelijkheid om deze in gedachten in te richten.

Misschien bent u al verhuisd en staat de oude woning inmiddels leeg? Of is uw woning toe aan iets nieuws voor de verkoop, omdat de meubels gedateerd zijn en wilt u daarvoor geen nieuwe meubels aanschaffen?

Style’s mee biedt u de mogelijkheid uw woning sfeervol en neutraal te meubileren en aan te kleden voor de verkoop of dit nu een appartement of een vrijstaande villa is. Ook zullen de pluspunten van uw woning benadrukt worden.

Een potentiele koper zal zich sneller thuis voelen in de woning en krijgt een beter beeld van de functionaliteit van de verschillende ruimtes.

Tijdens het gratis intakegesprek zullen de mogelijkheden met u besproken worden. Er zal een inschatting gemaakt worden van de benodigde meubels en accessoires en zal op basis hiervan een offerte op maat gemaakt worden.