"Reviews"

Wij kijken buitengewoon prettig terug naar de fijne tijd waarin jij ons geadviseerd hebt met de styling. Voor jou geldt "Klant is Koning" en zo voelt het ook. Wij weten het zeker: "Ga je in zee met Style's mee, dan ben je meer dan tevree." Van ons krijg je een 10.

— Ria en Gerhard, Hendrik Ido Ambacht —

Wij hebben kleuradvies gevraagd aan Style's mee. Ze kwam met een voorstel met kleuren waar we zelf nooit aan gedacht hebben. Aan de slag gegaan met testers en uiteindelijk in die kleurlinten samen tot een definitief voorstel gekomen. En wauw, wat zijn we er blij mee!

— Anita Luijks-Breimer uit Lemmer —

Geweldig & snel verkoopresultaat na styling door Esmée! Ze is enthousiast, reageert en werkt supersnel en heeft écht plezier in wat ze doet!

— Remi, Van Spronsen Makelaars —

Door onze verkoopmakelaar zijn wij in contact gebracht met styliste Esmée/ Style’s mee. En zie het resultaat, wat een verschil en direct ons huis verkocht. Zeer prettige samenwerking met een Rotterdamse mentaliteit. Direct contact, ideeën en er naar handelen. Chapeau!

— Een tevreden klant uit Hendrik-Ido-Ambacht —

Niet geheel ontevreden over de inrichting van mijn woonkamer, maar ook niet tevreden, ik miste iets en kwam er niet uit. Ik heb toen Stylesmee gebeld, Esmée heeft een plan op 3D gemaakt waaronder het kleurenpallet, verlichting en de accessoires zijn meegenomen. We zijn super blij met het resultaat!

— E. Dokter uit Berkel en Rodenrijs —